Over ons

Je bent hier:

Uw Bed Professional is een flexibel, jong, dynamisch en sterk bedrijf dat sinds 2006 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van bedden en slaaptoebehoren voor de professionele markt. Uw Bed Professional is ontstaan uit een samenwerking tussen Wim Hendriks (die al ruim 34 jaar ervaring heeft in de beddenindustrie) en John Grootswagers (met al meer dan 29 jaar ervaring in de textielindustrie). Inmiddels bestaat ons bedrijf uit 15 personen en wij verwachten de komende jaren nog sterk verder te groeien.

Uw Bed Professional is gevestigd in Nederland, en ook actief in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje en mogelijk nog daarbuiten.

Door een breed, innovatief, duurzaam, kwalitatief, onderhoudsvriendelijk, veilig en comfortabel assortiment aan te bieden tegen een gunstige prijs in combinatie met passend advies van hoog niveau, proberen wij u als klant tijdwinst en financieel voordeel te bieden.

Uw Bed Professional draagt al sinds 2010 het predicaat ‘Topleverancier’. Dat krijg je niet zomaar, dat moet je verdienen.

Voor ons betekent dat niet dat wij nu rustig achteroverleunen, maar dat wij onze goed opgebouwde naam blijven bewijzen, want wij willen ook volgend jaar nog uw Topleverancier zijn.

Onze voordelen

Uitstekende kwaliteit

Gunstige prijs

Passend advies

Onderhoudsvriendelijk

Veilig & comfortabel

Innovatief & duurzaam

Heeft u vragen?