Statement Coronavirus

Je bent hier:

Statement Coronavirus door Uw Bed Professional

De gevolgen van het Coronavirus zijn enorm en de regelgeving en maatregelen, opgelegd door overheden en instanties, veranderen snel en de effecten op het kmo’s worden steeds groter.

Ook voor ons bedrijf zijn de gevolgen voelbaar en we willen u hiervan ook op de hoogte houden.

Omdat wij breed actief zijn in de beddenindustrie zijn wij al gewend om schoon te werken en staat hygiëne daarbij steeds onder onze aandacht. Maar door het virus volgen wij ook de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en houden onze werkplek extra schoon en ons personeel heeft extra instructies gehad.

De bereikbaarheid van ons bedrijf proberen wij op normaal niveau te houden en onze productiecapaciteit blijft vooralsnog hetzelfde. Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op het nummer 088-3322310 of kunt u mailen naar advies@uwbedpro.nl.

Om zoveel mogelijk fysiek contact te vermijden hebben wij besloten onze showroom voorlopig gesloten te houden. Bezoek aan onze showroom is vanaf nu uitsluitend mogelijk via een van tevoren gemaakte afspraak.

Tot slot willen wij iedereen die geraakt wordt door het Coronavirus veel sterkte wensen. Blijf vooral gezond en zorg goed voor uw naasten.

Met vriendelijke groet,

Team Uw Bed Professional

Heeft u vragen ? We horen het graag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.